vad är sovmorgon när man kan sova i skolan?

Publicerad 2012-05-30 07:20:12 i Life of Hannah,

Jag antar att jag och Jessica är rätt skruvade. Vi börjar 11.55 idag, vad ska vi göra? Jo vi far till skolan nu med gymnasiebussen, varför? Jo för att vi ska slippa gå från stan. Vi ska till Vilorummet och sova innan lektionen börjar, sen ska vi även hinna tömma våra skåp då det är sista dagen vi är i skolan, sen ska vi prata betyg med en av lärarna.

Hähä, vi är ju som vi är. Kalla det ovärt eller vad ni vill, men vi gör det ändå. Bara för att vi kan liksom ;)

 

happy!

Publicerad 2012-05-29 22:53:33 i Life of Hannah,

Håhåjaja, jag gick ut med Sara & Vixi en stund idag, i brist på annat. Snackade, pratade om studenten och annat skojsigt.
Far iväg imorron igen, till fredag antar jag, måste tillbaka då för jag ska till frissan & fixa håret, sen tillbaka igen kanske? Hope so!

Nu tänkte jag glo någon film, blev Djungel George igår & idag, men vet inte om det var den riktiga, den var helt knas. Nå väl, har ett par osedda på datorn men jag vill inte se dom ens. Vi seer ju!

Imorron blir det en lektion med Ellära, varför fattar jag inte. Vad ska vi på BF lära oss det för? Sen är det lunch för alla treor! Sen är jag helt jävla färdig! Woop..

Hihi. Gonatt

Klar med skolan!

Publicerad 2012-05-29 14:17:15 i Life of Hannah,

Nu är jag klar med alla jävla skoluppgifter! Känns så jävla skönt att jag inte vet vad jag ska ta mig till. 
Fick VG igår i Psykosocialtarbete, VG i Projektarbetet. Och så lite Godkänt här och där.. Dock ett S i en kurs. Men men.
Nöjd iallafall. Känns värt att jag stannade de här tre åren iallafall, hade ju höga planer på att hoppa av i 2an. Var så äckligt less.
Idag har vi planerat studentveckan, eller börjat lite smått iallafall. Blir nog bra! :)
Har förövrigt bara skola i morron, sen är vi "lediga" tills nästa fredag då det är studenten! Har ju bara våra egna aktiviteter nästa vecka, så ingen skola alltså! Sköönt!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela