Fredag

Publicerad 2012-08-31 22:42:20 i Life of Hannah,

Gick superbra idag på förskolan! Min favvokille var superglad att jag var där. Det var verkligen, Hannah! Hannah! Hannah! Kom, kom, kom, osv.. Så fort jag gick iväg så han inte såg mig, VART ÄR HANNAH?!?! Plutt ♥
Fina men busiga barn & supertrevliga de som jobbade där. Men såklart var det en som åkte på magsjuka. Varför just idag, när jag var där? Men det är oberäkneligt, så är det ju alltid i början av terminerna, alla sjukdomar kommer.
Jag mår illa men håller tummarna.
 
Gick till Vixi efter att jag käkat, vi kollade senaste avsnittet av Awkward & lite Pretty little liars, som jag förövrigt måste tanka. Sen sov vi, haha. Eller mest jag. Sov till å från hela tiden när jag var där, slutade med att vi båda låg i säng å sov.
 
Ser ni Awkward föresten? Säsong två börjar ju nu, eller har nyss börjat på MTV. Har ni nu inte upptäckt att det finns på piratebay att tanka sedan länge så kan ni ju göra det. Så slipper ni vänta på tvn. Nya avsnitten kommer ut varje fredag på piratebay.. Tankatanka!
 
Nu ska jag kolla på Pan am & måla naglarna.. Hasta la vista!
 

Pirates of Lappurträsk på främmande farvatten.. eller? ;)

hard workwork!

Publicerad 2012-08-31 08:08:56 i Life of Hannah,

God morgon! Nu sticker jag iväg för min första arbetsdag i det vuxna livet. Min första riktiga arbetsdag så att säga.
Kul med alla barnen, så nu har jag nått att göra 8.30 - 17.30.. Wish me luck!!
 

det är en sån kväll ikväll.

Publicerad 2012-08-30 23:21:52 i Personligt,

Ja jag vet att folk har det värre och jag vill inte att någon ska tycka synd.. Detta är min blogg, mitt sätt att uttrycka mig på, om du inte gillar det, sluta läs nu..
 
Verkligheten hann ikapp mig ikväll. Jag har skjutit bort det i flera dagar, veckor, månader.
Jag har fokuserat, levt, träffat en ny människa, stoppat undan mina tankar, gömt mina känslorna, hoppats, fokuserat lite till och hoppats ännu mer. Jag försöker verkligen. Men hur mycket kan en människa utstå? Det borde finnas en gräns även för mig? Jag vet inte hur långt det är kvar dit.
 
Jag tycker att jag är stark, jag tycker det är okej att säga det. Men det är ändå okej att vara ledsen, ibland av ingen anledning, bara för att det känns bättre efteråt. Så blir det för mig ibland. Man måste falla för att kunna resa sig igen. Många hade vänt, för länge sedan.
 
Ibland vet jag bara inte vad jag ska göra. För mig är det de små sakerna som räknas, det behövs inte mycket för att göra mig lycklig..
 
rör inte mina bilder utan tillåtelse..

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela