i'm a leopard

Publicerad 2011-06-30 22:22:47 i Life of Hannah,

Här sitter jag, nyduschad i min leopardmönstrade långklänning! Den kommer från H&M. Det är ju dock inte bästa kvaliten på bilden men ni ser nog iallafall. Tror att jag måste sova snart, ska bara se klart Tretton, ska upp imorron och vara hos Hugo innan halv åtta sen ska jag chocka världen och gå på en morgonpromenad, ensam! Det är skönast, i morgonsolen(förhoppningsvis!) med musik i öronen i mina egna tankar, lovely!

Vad gör ni ikväll sötnosar? :)

de två senaste filmerna

Publicerad 2011-06-30 13:50:12 i Life of Hannah,

De två senaste dagarna när jag haft noll att göra har jag kollat film, först fick det bli Alla älskar Alice, en barn/ungdomsfilm som jag tror att många har sett när de var yngre. Fick nått ryck och blev sugen på att se den eftersom det var år sen senast. Grinade som en tok av någon anledning.. Tycker den är bra för att vara några år gammal. ett plus i kanten är ju Anastasios Soulis, mums!  Har ni sett Alla älskar Alice?

Igår kollade jag på Tretton/Thirteen, som många borde ha sett, iallafall tjejer! Älskar den filmen än och kommer så väl ihåg hur coola jag tyckte att tjejerna var och hur mycket jag ville vara som dom då jag kom in i tonåren och såg filmen första gången. Älskade Evie Zamora (Nikki Reed), galet snygg + att hon var ju skolans snyggaste och så ;) Tror även att filmen är en av anledningarna till att jag älskar tungpiercingar, det var från filmen jag ville ha min första!
Har ni sett Tretton? Vad tycker ni isåfall?


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela