Glossy resolutions - januariboxen

Publicerad 2015-01-29 10:42:06 i Life of Hannah,

Yves Rocher - Santé naturelle défiligne  SOS detox dryck
En 10 dagars kickstart för kroppen! Känn dig lättare och få en ny dos energi med denna goda detox-kur som hjälper kroppen att rensa ut slaggprodukter. 

Ska bli spännande att testa! 

Fruit gorilla & friends - Caring lip balm
Vårdande, ecocertifierat läppbalsam med härlig fruktsmak. För var tusende såld produkt adopteras en föräldralös gorilla. 
 
 Kueshi - Revitalizing face toner
Vitaliserande toner som hjälper till att motvera glansig hy samtidigt som den mjukgör torra områden. Återfuktar och balanserar huden och ger en fräsch och ren känsla. 
 
 Absolute new york - Garlic nail treatment
Närande nagelbehandling med naturligt vitlöksextrakt, speciellt framtagen för att ge liv till tråkiga, svaga och sköra naglar. Använd mellan manikyr för ljusare, starkare och längre naglar. 

 Make up store - microshadow
Microshadow är en högpigmenterad ögonskugga som finns i alla tänkbara nyanser och strukturer. Ger en intensiv och klar färg och resultatet blir en ögonmakeup som sitter hela dagen. 
 
Jag är nöjd över produkterna i månadens box, ska bli kul att få testa allihopa. Även om jag hellre fått en annan färg på ögonskuggan.. Och så var detta sista boxen med samarbete med make up store. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela